Покупці почали отримувати найдешевші кросовери Skoda (Фото)

Офіційно новий Skoda Kushaq почали продавати 28 червня. На початковому етапі чеська марка пропонує автомобіль з одним 1,0-літровим мотором. Трохи пізніше компанію йому складе ще один 1,5-літровий агрегат. Тепер машину почали доставляти покупцям.

Майбутні власники можуть вибирати з п’яти кольорів – Candy White, Reflex Silver, Carbon Steel, Tornado Red, Honey Orange і трьох комплектацій – Active, Ambition і Style.

Зовні кросовер Skoda Kushaq 2021 «прикрашений» впізнаваною радіаторною решіткою з хромованою окантовкою, сріблястими рейлінгами на даху і написом з назвою бренду замість логотипу на двері багажника. У стандартній комплектації – світлодіодні протитуманні фари і задні ліхтарі. Доповнюють образ 17-дюймові легкосплавні колісні диски.

У салоні Шкода Кушак – система мультимедіа з 10-дюймовим сенсорним дисплеєм, підтримкою Apple CarPlay, Android Auto і MirrorLink, двохспицеве рульове колесо, вентильовані сидіння. Допомога водієві і безпеку пасажирам забезпечать шість подушок безпеки, система екстреного гальмування, камера заднього виду і датчики паркування.

Новий кросовер Шкода для індійського ринку запропонують з двома моторами на вибір – 1,0-літровим і 1,5-літровим TSI. Віддача першого – 113 к.с., другого – 148 к.с. Обидва двигуни можуть працювати в парі з шестиступінчастою механічною або автоматичною коробками передач. Ціна Skoda Kushaq 2021 модельного року стартує від 14 100 доларів.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть