Lamborghini представить нову модель цього літа (Фото)

У прес-релізі повідомляється наступне: цього літа Lamborghini представить новий продукт після недавнього запуску Aventador Ultimae.

Останнім часом Lamborghini у всьому досягає успіху. Фактично, італійський автовиробник опублікував прес-реліз під назвою «Кращі шість місяців в історії», що означає величезний успіх бренду в першій половині 2021 року. Безсумнівно, позашляховик Urus як і раніше залишається бестселером з 2796 проданими одиницями. США як і раніше є найбільшим ринком для автовиробника з Сант-Агата-Болоньєзе, за ними слідують Китай, Гонконг і Макао.

У короткому прес-релізі Lamborghini підтвердила, що Ultimate стане останнім автомобілем з двигуном V12. Раніше італійський автовиробник заявив, що в цьому році вийде пара автомобілів з V12. Якщо Ultimae вже в продажу, то яким буде наступний Lamborghini, який дебютує в найближчі кілька місяців?

З огляду на те, що легендарний Countach в цьому році відзначає своє 50-річчя, Lamborghini може випустити модель на честь народження концепту LP500 в 1971 році. Якщо це так, нова модель піде по стопах Miura Homage – лімітованої моделі на базі Aventador 2016 року, яка зазначила золоту річницю того, що деякі вважають першим суперкаром Lamborghini. Але не варто забувати, що Lamborghini підтвердила свою заявку на вступ в епоху електрифікації, плануючи гібридизувати всі моделі до 2024 року і випустити новий електромобіль до 2025 року.


Не пропустіть