Компанія Peugeot оновила компактний хетчбек Peugeot 108 (Фото)

Компанія Peugeot трохи освіжила сітікар 108.

Оновлення хетчбека було зроблено для того, щоб зберегти його конкурентоспроможність в сегменті міських авто, про який йде багато суперечок. З оновленням автомобіль втратив одну з модифікацій, а саме – тридверну версію. Крім того, автовиробник презентував два нових відтінки фарби для всієї лінійки машин: білий Ural White і сірий Galaxite Grey.

Модельний ряд 108 буде пропонуватися в трьох версіях: Active, Allure і Collection. Базова версія отримає 15-дюймові сталеві колісні диски, кондиціонер і 7-дюймовий тачскрін інформаційно-розважальної системи.

Модифікація Allure пропонується за 14 675 фунтів стерлінгів. Дана комплектація додатково отримала 15-дюймові легкосплавні диски, безключевий доступ і кольорову камеру заднього виду. Цінник Peugeot 108 в версії Collection стартує з позначки в 14 925 фунтів стерлінгів. Модель отримала кілька нових помаранчевих центральних ковпачків.

Що стосується моторної гами оновленого хетчбека, то вона не блищить різноманітністю. У рух авто буде приводити 1,0-літровий 3-циліндровий бензиновий двигун з віддачею 72 к.с., що працює разом з 5-ступінчастою «механікою».


Не пропустіть