З’явилися свіжі шпигунські знімки нової BMW M2 (Фото)

Точно так же, як седан 3-й серії має інший дизайн решітки радіатора в порівнянні з M3, схоже, що BMW буде йти по тій же дорозі, щоб створити візуальну відмінність між купе 2-й серії і моделлю, яка очолює лінійку. Проте, купе 4-ї серії розділяє спірну решітку радіатора з купе M4, тому узгодженість дизайну, схоже, не є головним пріоритетом для BMW.

BMW готує кілька досить потужних повітрязабірників для M2, щоб вони поєднувалися з більш незграбним поглядом на передню решітку.

На цьому прототипі видно типові дзеркала M, подібні дзеркалам M240i, а також спойлер кришки багажника, схожий на модель M Performance. Хоча у цього прототипу не було карбонового даху, очікується, що більш гарячі M2s запропонують цю опцію, щоб скинути вагу і знизити центр ваги автомобіля.

Зображення інтер’єру недоступні в цій новій партії, але багато хто продовжує сподіватися, що там є важіль перемикання передач, так як жоден з інших варіантів купе 2-ї серії не має механічної коробки передач. Ходять чутки, що BMW запропонує новий M2 з трохпедальною установкою і розташуванням тільки RWD. Вважається, що рядна шістка з турбонаддувом буде видавати 490 к.с. і 406 фунт-фут (550 Нм).

Крім іншого передньої частини і додаткової потужності в порівнянні з 2-ю серією, M2 також матиме іншу компоновку приладової панелі, прийнявши бічну настройку екрана, що спостерігається в більших моделях BMW.

Очікується, що поставки клієнтам навряд чи почнуться раніше 2023 року.


Не пропустіть