Кросовер Skoda Kodiaq 2021 отримав топову версію RS (Фото)

«Кодіак» з приставкою RS – топова версія моделі у всіх сенсах: по потужності, оснащення і, звичайно ж, ціною. Усіма подробицями про «зарядженому» кросовері ділиться редакція VladTime.

Skoda Kodiaq в максимальному виконанні RS відрізняється від молодших версій 20-дюймовими легкосплавними колісними дисками, чорними рейлингами, тонуванням задніх вікон і повністю світлодіодним «розумної» оптикою. Зокрема, мова йде про задні ліхтарі з динамічними миготливими вогнями і автоматичну підсвічування поворотів.

У комплектацію RS увійшли: адаптивний круїз-контроль, безключевий доступ, камера заднього виду, система попередження про фронтальному зіткненні, система автоматичного гальмування в місті, адаптивна підвіска, вибір режимів руху, система старт/стоп, контроль втоми водія, датчики світла і дощу, передній і задній парктроніки.

У салоні Skoda Kodiaq RS з’явилися зручні спортивні сидіння з підігрівом, цифрова приладова панель Virtual Cockpit і мультимедіа з широкоформатним сенсорним монітором і підтримкою сервісів Apple CarPlay і Android Auto.

Під капот топового «Шкода Кодіак» розмістили 2,0-літровий бензиновий двигун TSI, який форсували до 245 кінських сил і 370 Нм крутного моменту. У тандемі з мотором працює 7-ступінчаста коробка передач DSG з двома зчепленнями, яка веде в рух всі колеса.

Згідно з паспортними даними, «заряджений» кросовер здатний досягти швидкості в 234 км/год. Витрата палива в змішаному циклі складає 8,6 літра бензину на 100 кілометрів пробігу.


Не пропустіть