Hyundai Creta 2022 отримала оновлення в стилі Tucson (Фото)

Hyundai готується до запуску в продаж оновленої версії кросовера Creta другого покоління. Напередодні в Мережі з’явився перший шпигунський знімок такого автомобіля, який вдалося сфотографувати під час його обкатки на дорогах загального користування в Південній Кореї.

Незважаючи на щільний камуфляж, основні деталі передньої частини кузова на фотографії були відкриті. Судячи по знімку, «передок» модернізованої Creta 2022 буде копіювати дизайн передньої частини його старшого побратима Hyundai Tucson. У оновленій моделі буде характерна решітка радіатора зі складним візерунком, в яку інтегрували світлодіодні елементи ДХВ, а також модернізований бампер і капот нової форми.

Якою виявиться технічна «начинка» моделі не уточнюється. Швидше за все, вона залишиться колишньою. Зараз в південно-східній Азії «Крету» другого покоління продають з півторалітровим бензиновим «атмосферником» потужністю 115 кінських сил, а також аналогічним за обсягом і віддачі «дизелем». На вершині гами розташовується 1,4-літрова «наддувна четвірка», що видає 140 к.с. Як трансмісії запропоновані 6-ступінчаста МКП, варіатор і 7-діапазонний «робот» з подвійним зчепленням.

Прем’єра нової Hyundai Creta запланована на 2022 рік.


Не пропустіть