Lamborghini оприлюднила зображення відродженої моделі Countach (Фото)

Зображення відродженої моделі були опубліковані на офіційній сторінці в Instagram.

Lamborghini опублікувала ще три тизера майбутнього відродженного Countach на своїй сторінці в Instagram і треба відзначити, що зображення – це єдина інформація про моделі на сьогоднішній день. Перші тизери були показані компанією кілька днів тому.

На знімках показана вузька чорна решітка шириною всього в декілька дюймів, яка розділяє верхню і нижню частини передньої панелі. На правій стороні купе Countach знаходиться напис назви моделі малими літерами, як в оригіналі, але дизайн шрифту був виконаний відповідно до сучасної мови дизайну бренду.

На другому знімку видно кришку двигуна нового дизайну і являє собою три плоскі шестикутні панелі з товстою чорною окантовкою. Під ними знаходиться поздовжня і задня частина V12 LPI 800. При цьому до тепер не ясно, чи буде це класичний ДВЗ або гібридна силова установка з електричним компонентом.

На останньому малюнку представлена ​​область за бічним вікном. Це трохи більш стислий знімок зображення, яке сайт Lamborghini Specs опублікував кілька днів тому. Ця частина нагадує Huracan, а перед повітрозабірником розташований ряд в стилі прототипу Countach, який розташував плоский ряд вентиляційних отворів уздовж крила, відразу за кабіною. Крім того на крилі є отвір, який може може бути заливною горловиною або зарядним портом, а також чимось ще.

Ще в 1987 році Lamborghini розробила прототип Countach Evoluzione для тестування нових технологій, які увійшли в останню серію Countach і наступницю Diablo. Бренд вже приймає замовлення на все, що має прийти, так що є відмінний шанс, що він буде розпроданий до моменту його дебюту в неділю, 15 серпня, на Тижні автомобілів в Монтереї.


Не пропустіть