Опубліковані перші рендери п’ятидверного седана Xiaomi M1 (Фото)

Першою серійною машиною компанії Xiaomi може бути 5-дверний електричний автомобіль в кузові седан. Зовсім недавно на офіційному форумі бренду Xiaomi були опубліковані рендерні зображення новинки від дизайнера Мо Фей.

Необхідно відзначити, що це лише неофіційні рендери, і немає гарантії, що вони перетворяться в серійний електромобіль. Але дизайнер вважає, що машина може вийти сучасним молодіжним седаном з камерами замість дзеркал, крупноформатними колісними дисками і висувними дверними ручками, які є, наприклад, у Range Rover Velar.

Ніякої докладної інформації про автомобіль поки не було озвучено. Як вважає Мо Фей, машина може отримати голосовий помічник, систему автономного водіння, а також великоформатний голографічний екран всередині. Швидше за все, всі передові електронні системи в автомобілі будуть управлятися технологією MIUI For Car, а запас ходу буде дорівнює приблизно тисячі кілометрів.

Відзначимо, що для розробки і випуску електромобілів Xiaomi була створена окрема фірма Xiaomi EV. Капітал цієї компанії становить 10 мільярдів юанів (~ 1,55 мільярда доларів). Також в штаті значаться 300 співробітників, в тому числі і засновник і генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь.


Не пропустіть