Новий пікап Volkswagen Amarok 2023 року було помічено на тестах в США (Фото)

Днями в Мережі опублікували шпигунські фотографії пікапа Volkswagen Amarok, який був відображений на території Сполучених Штатів Америки в ході проходження випробувань.

Ще навесні минулого року німецька марка представила знімки майбутньої новинки. Автомобіль належить до комерційних і не знайшов велику популярність на авторинку. Однак навіть незважаючи на провальні продажі, автовиробник ухвалив рішення не відмовлятися від нього. Оновлена ​​машина буде мати багато спільного з моделлю Ford Ranger. Шпигунські знімки були зроблені на полігоні в Дірборні.

Пікап був покритий щільним шаром маскувальної плівки, і багато фахівців не відразу зрозуміли, що перед ними саме модель Volkswagen Amarok, а не Ford Ranger. Але в ньому присутні свої відмінності. Зокрема, протитуманні фари розташували вище, а конструкція решітки радіатора не така, як у американського автомобіля. Ще однією важливою деталлю є нові задні ліхтарі.

У продажу нова модель повинна з’явитися в 2023 році. Транспортний засіб базується на архітектурі Т6. Під капотом буде обладнаний шестициліндровий силовий агрегат об’ємом 3,0 літра. Також буде передбачено і дизельний двигун Eco Blue.


Не пропустіть