Skoda тестує нове покоління Superb: перші фото

Skoda вивела на тестові випробування прототип нового покоління моделі Superb. Автомобіль був помічений на дорогах Австрії.

Знімки новинки опублікував чеський портал «Auto». На думку журналістів цього видання, помічений “Суперб» являє собою нову генерацію цієї моделі, а не рестайлінгову. І ось чому.

В оновленні немає ніякого сенсу, оскільки вже в 2023 році в продаж вийде нове покоління Superb.

На користь того, що на фотографії потрапила наступна генерація чеського флагмана говорить і те, що на її кузові можна розгледіти наклейку з попередженням про тестування гальмівної системи, що характерно для істотної модернізації.

Крім того, якщо вірити словам очевидця, яка чула звук двигуна тестового прототипу, новий Superb буде комплектуватися ДВЗ, який для задоволення вимог по нормам викидів дооснастити двигуном у вигляді 48-вольтного стартер-генератора. Також в гамму моделі повинні увійти гібрид з батареєю збільшеної місткості для більшого діапазону руху в електричному режимі.

Раніше стало відомо, що в компетенцію «Шкоди» входить ще і розробка нового Volkswagen Passat B9, який повинен вийти в продаж приблизно в ті ж терміни, що і новий «Суперб».


Не пропустіть