Honda представить п’ять нових електромобілів (Фото)

Автовиробник Honda представив нову стратегію розвитку марки в Китаї, націлену на електрифікацію бренду. Вона має на увазі створення п’яти електромобілів для цього ринку, які стануть основоположниками нової лінійки e:N і надійдуть у продаж вже навесні 2022 року.

Назву e:N придумано не просто так. Вона складається з перших букв слів electrification і New/Next. Моделі e:NS1 і e:NP1, які першими поповнять нове сімейство, будуть візуально ідентичні і являють собою перелицьовану версію кросовера Vezel (HR-V) нового покоління. Моделі e:NS1 і e:NP1 будуть поставлятися без традиційного ДВЗ і стануть повністю електричними.

Технічні характеристики новинки поки не публікуються, проте в компанії відзначили, що запас ходу електромобілів перевищить 500 км, а час прискорення з місця до 100 км/год складе менше 8 секунд.

Також японська компанія показала концепти e:N Coupe, e:N GT і e:N SUV. Ці моделі виконані в новій фірмовій стилістиці з гострими гранями і чіткими лініями кузова. У Honda відзначили, що серійні моделі, які будуть представлені протягом наступних 5 років, отримають схожий дизайн. Решта подробиць тримаються в секреті.

План Honda має на увазі, що автомобілі, які вийдуть на китайський ринок з 2030 року будуть електрифіковані, тобто отримають гібридну або чисто електричну силову установку.


Не пропустіть