Тайванський виробник Iphone представив три електромобіля Foxtron (Фото)

18 жовтня, відбулася презентація відразу трьох електричних новинок тайванської компанії Foxconn.

Один з найбільших в світі контрактний OEM-виробник електроніки, представив відразу кросовера під логотипом Foxtron в рамках Дня технологій в Тайбеї. У числі новинок: кросовер Foxtron Model C, седан Model E і електробус Model T.

Паркетник має посадкову формулу 5 + 2 і приводиться в рух двома електромоторами з сумарною віддачею в 408 к.с., які дозволяють моделі розганятися до сотні за 3,8 секунди. Запас ходу складає 700 км.

Седан Foxtron Model E має довжину в 5,1 метра, а колісна база становить 3,1 метра. Продуктивність двомоторного силового агрегату становить 748 к.с., а розгін до 100 км/год займає 2,8 секунди. На одному заряді електрокар здатний проїжджати до 750 км шляху.

Всі новинки базуються на універсальній платформі MIH, яка стане основою і для майбутніх новинок бренду. На цій архітектурі можна створювати автомобілі різних класів з переднім, заднім або повним приводом, а також батареями різної ємності – 93, 100 і 116 кВт*год. Серійний випуск електрокарів повинен стартувати в 2023 році.


Не пропустіть