Toyota розробить преміум-кросовер на базі нової Crown

У моделі Toyota нового покоління вийде крос-версія із збільшеним дорожнім просвітом.

У Мережі з’явилася інформація про новий преміальний кросовер Toyota, який буде розроблений на основі моделі Crown наступного покоління. Дебют авто призначено на кінець наступного року. Нагадаємо, що після зміни генерації найстаріша модель у модельному ряді марки перетвориться зі звичайного седана у велике чотиридверне купе, яке за своєю концепцією близьке до Audi A7 Sportback.

Що стосується кросовера, то він буде на тлі стандартної Toyota Crown нової генерації виділятиметься трохи зміненим дизайном, розширювачами колісних арок та додатковим пластиковим захистом нижньої частини кузова.

Крім цього, Crown Cross матиме модернізовану підвіску зі збільшеним на 25 мм дорожнім просвітом, який дорівнює 170 мм. У результаті, машина отримає більш високу посадку і буде краще адаптований до пересування снігом та легким бездоріжжям.

Нову Toyota Crown збиратимуться на базі GA-K — однією з версій модульної архітектури TNGA, яка є основою багатьох сучасних моделей Toyota.

Крім того, передбачається, що в моторній гамі буде 2,0-літрова “турбочетвірка” з віддачею 245 к.с., а також гібридна установка на основі 2,5-літрового “атмосферника” потужністю 280 сил. У базовій версії машина отримає передній привод.


Не пропустіть