У Мережі показали позашляховик Toyota Land Cruiser 300 в кузові пікап (Фото)

Позашляховик Toyota Land Cruiser 300 став однією з головних гучних та довгоочікуваних прем’єр 2021 року. Шанувальники японської марки гаряче чекали на прем’єру нового покоління моделі, адже Land Cruiser 200 випускали з 2007 року, і модель потребувала сучасного наступника.

Новий Land Cruiser 300 базується на архітектурі TNGA GA-F. Позашляховик отримав сучасну раму, яка стала жорсткішою за рахунок використання суцільнометалевих елементів із високоміцної сталі, з’єднаних лазерним зварюванням. Порівняно з моделлю минулої генерації, жорсткість конструкції збільшилася на 20%, а вага зменшилася на 200 кілограмів.

Моделі нової генерації вдалося зберегти відомий вигляд, але при цьому позашляховик виглядає сучасно та привабливо. Екстер’єр Land Cruiser 300 підкреслює повністю світлодіодна оптика, а також масивна решітка радіатора. Крім того, не можна не відзначити новий бампер складної форми із масою декоративних вставок.

Поки японці виробляють новий Land Cruiser 300 тільки в одному типі кузова, але незалежний художник порталу «Quto» припустив, як виглядав би позашляховик у кузові пікап. Така модель навряд чи отримала б короткий дводверний варіант, тому що шанувальники бренду очікують від автомобіля місткості та комфорту. Зовнішність пікапа відповідала б новому стилю марки, тому на автомобіль, зображений на рендерах, отримав вузькі фари головного світла та масивну решітку радіатора.

Лінійку двигунів пікап розділив би, швидше за все, з Toyota Tundra нового покоління, яку представили зовсім недавно. Нагадаємо, а базової версії нова «Тундра» постачається з 3,5-літровим турбованим V6 із віддачею 389 к.с. і крутний момент 649 Нм, але опціонально також доступна гібридна силова установка i-Force Max, сумарна потужність якої становить 437 к.с. і 790 Нм крутного моменту. У поєднанні із двигуном працює безальтернативна 10-ступінчаста автоматична коробка передач. Модель може бути оснащена заднім чи повним приводом.


Не пропустіть