Легендарний японський спорткар вперше відмили після довготривалого простою (Відео)

Після 22 років простою у гаражі запліснявілий Acura NSX нарешті піддався ретельному миттю, щоб повернутися на дороги. Легендарний спортивний автомобіль, випущений понад 30 років тому, став об’єктом пристрасті для багатьох автолюбителів завдяки своїй елегантності та потужності. Однак багаторічна стоянка призвела до того, що машина вкрилася шаром пилу, бруду та плісняви, що створило досить жалюгідне видовище.

Власник NSX, вирішивши повернути цей автомобіль до життя, розпочав з ретельного миття, використовуючи спеціальні миючі засоби для очищення кожної ділянки кузова та салону. Під струменем води зникали шари пилу і плісняви, відкриваючи справжню красу та елегантність автомобіля.

Після миття Acura NSX блищав своєю первозданною красою, наче щойно зійшов з конвеєра. Кожна деталь автомобіля набула нового блиску, а під капотом прокинулась міць та енергія, що були приховані так довго. Цей процес дозволив повернути життя в цю легендарну машину.

Acura NSX — легендарний спортивний автомобіль, оснащений 3,0-літровим V6 двигуном потужністю 270 кінських сил. Він має алюмінієвий кузов, систему змінних фаз газорозподілу VTEC, задній привід і доступний як з механічною, так і з автоматичною коробкою передач. Цей автомобіль відомий своєю високою продуктивністю, чудовою керованістю і комфортом водія, що робить його конкурентом для італійських суперкарів.


Не пропустіть