Краще за “Дастер”: Renault назвала ціну нового доступного кросовера

Новий кросовер Renault Symbioz – недорогий автомобіль, який незабаром вирушить у продаж. Уже відомо ціну моделі, яка в усьому краща за “Дастер” і в лінійці позиціонується вище.

Деталі про машину стало відомо Motor.es. Перші фото Renault Symbioz 2025 модельного року показали вже офіційно. З новою моделлю Renault хоче запропонувати покупцям автомобіль найбільш затребуваного типу.

Довжина кузова становить 4413 мм при колісній базі 2638 мм. Отже, за розмірами автомобіль більший за бюджетний кросовер Renault Duster. А з погляду позиціонування посяде місце між компактним Captur і більшим Austral. Останній є суперником Toyota RAV4.

Дизайнери зобразили сміливу зовнішність машини в актуальному корпоративному стилі бренду з різкими гранями та ефектною світлотехнікою. Напевно, машину позиціонуватимуть як стильний молодіжний кросовер.

Гібридна силова установка Renault Symbioz E-Tech на базі 1,6-літрового двигуна видає потужність 145 к.с. Ціна Renault Symbioz – 34 900 євро. Надалі очікуються стандартні бензинові виконання кросовера, вони будуть дешевшими.

Джерело ampercar.com

Не пропустіть