АвтоКрАЗ отримав замовлення на вантажівки на 2022 рік

Один із найбільших в Україні автозаводів не лише погасив усі борги по виплаті заробітної плати до жовтня 2021 року включно, але й отримав замовлення на більше ніж 1000 вантажівок на наступний рік.

Про це повідомляє MMR.net.ua з посиланням на Кременчуцьку газету.

Гендиректор «АвтоКрАЗу» Роман Черняк розповів: «Завдяки головному акціонеру Костянтину Жеваго, компанії Ferrexpo, завдяки виграним тендерам та конкурсам в Україні та за її межами ми отримали вагомий пакет замовлень, який дозволяє повноцінно працювати і здійснювати всі виплати, що передбачені бізнес-планом, зокрема і зарплату».

За словами гендиректора, на сьогодні також оголошено набір робітників – токарів, операторів станків із ЧПУ, електриків, сантехників, інженерів-технологів. У Кременчуку, де й знаходиться автогігант, ходять чутки, що на заводі мають намір відновити повноцінну роботу головного конвеєра для чого й набирається додатковий персонал.

Керівництво заводу, ділячись планами на майбутнє, обіцяє скоро представити широкому загалу свої нові розробки: від геолокаційних причепів для компанії Ferrexpo – до нових видів кранів та пожежної техніки.

«Ми впевнено формуємо портфель замовлень на 2022 рік і бачимо його загалом в обсязі на рік до 1000 автівок різних моделей та модифікацій», – розповів Черняк.


Не пропустіть