Peugeot виставив аж три авто для участі в акції «Автомобіль року в Україні»

На титул «Автомобіль року в Україні 2022» претендують аж три авто бренду Peugeot, а саме: хетчбек Peugeot 208, гібридний кросовер Peugeot 3008 та сімейний кросовер Peugeot 5008.

Про це повідомляє MMR.net.ua з посиланням на Асоціацію автовиробників України «Укравтопром»

Кожен із запропонованих брендом автомобілів має свої переваги. Так, компактний Peugeot 208 є дуже маневреним і легким в керуванні, через що вважається «королем сучасного міста». Не зважаючи на доступну ціну, що є теж немалою його перевагою, автомобіль привабливий своїми технічними й дизайнерськими рішеннями, як то наявністю автоматичної коробки передач, повністю світлодіодних фар, камери заднього виду, сенсорного дисплею у салоні, панелі приладів з об’ємним 3D монітором тощо.

Кросовер Peugeot 3008 поєднав найбільш передові технології бренду, що дозволяють авто розігнатися за 5,9 секунд до 100 км/год (гібрид з можливістю підзарядки, бензиновий турбомотор та два електродвигуни, повний привід 4х4 і т.п.), а також може похизуватися унікальним оснащенням (сидіння з функцією масажу, система нічного бачення,  адаптивний круїз-контроль і т.п.).

І нарешті оновлений кросовер Peugeot 5008. Практичний 7-місний сімейний кросовер має потужний 2-літровий турбодизель та передову АКПП, що робить його ще й динамічним та економічним. Збільшений кліренс та накладки по периметру кузова дозволяють подорожувати й бездоріжжям.

Нагадаємо, що бренд вже не раз завойовував головні нагороди в акції «Автомобіль року в Україні». Так, у 2020 році фастбек Peugeot 508 став «Найкращим легковим автомобілем в Україні», а в 2021 році кросовер Peugeot 2008 отримав титул «Кращого кросовера в Україні».

Акція «Автомобіль року в Україні» є найавторитетнішим автомобільним конкурсом в країні, де враховується думка як професійного журі (провідні автомобільні журналісти), так і думка громадян з усієї України, які можуть проголосувати за вподобані ними машини в усіх номінаціях.


Не пропустіть