Volkswagen готує бюджетний аналог Touareg (Фото)

Глобальна лінійка бренду Volkswagen вже включає більше 20 кросоверів, але незабаром до цього і без того широкого списку приєднається ще одна SUV-модель, яка буде доступним аналогом Touareg. Новий середньорозмірний кросовер німців проходить передфінальні випробування.

Машина поки що не має офіційної назви, але закамуфльовані прототипи зустрічаються на громадських дорогах все частіше, що натякає на її швидку прем’єру.

За неофіційною інформацією, довжина нового кросовера VW становитиме 4700 – 4800 мм. В основі моделі ляже модульна платформа MQB з поперечним розташуванням силового агрегату.

Якщо говорити відверто, то в «Фольксваген» готують простий і недорогий всешляховик, який виявиться однокласником «Туарега». У Китаї останній вважається іміджевою моделлю і поставляється з Європи, що безпосередньо відбивається на його підсумковій ціні.

Щодо нового кросовера, то випускати його збираються там же, де й продавати – у «Піднебесній» на спільному підприємстві FAW-Volkswagen.

Технічні характеристики новинки поки що тримаються в секреті, але з огляду на платформу передбачити її лінійку двигунів неважко. Автомобіль оснастять бензиновими 2- та 2,5-літровими бензиновими «наддувними» моторами. Причому останній вже використовується на місцевих версіях позашляховиків Teramont та Talagon.

У продаж у КНР бюджетний аналог Volkswagen Touareg має надійти у 2022 році.


Не пропустіть