Найдоступніший автомобіль Chevrolet знімуть із виробництва (Фото)

Концерн General Motors у другій половині цього року завершить виробництво хетчбека Chevrolet Spark. За даними видання Motor1, за ціною від 13 600 доларів без урахування плати за доставку Spark є найбюджетнішим новим автомобілем у США. Причини зняття моделі з конвеєра офіційно не озвучуються.

За однією з версій, відмова від Spark пов’язана з планомірним зниженням популярності моделі. Минулого року було реалізовано лише близько 24,5 тисяч таких машин, що приблизно на чверть менше від показників «пандемійного» 2020 року. Передбачається, що потенційні покупці Spark все частіше роблять вибір на користь компактних кросоверів.

Виробництво хетча продовжиться до серпня цього року, після чого розпочнеться його «поетапне» виведення з модельної лінійки. По завершенні процесу найдоступнішим автомобілем концерну GM стане кросовер Chevrolet Trax (від 22 595 доларів), а звання найдешевшої машини США перейде до невеликої п’ятидверки Mitsubishi Mirage (від 14 645 доларів без урахування податків та зборів).


Не пропустіть