Класичний Jeep Grand Wagoneer оснастили 1000-сильним двигуном V8 (Фото)

Позашляховик американського виробництва Jeep Grand Wagoneer можна назвати класичною моделлю марки. На даний час виробник представив доопрацьовану версію транспортного засобу.

Особливу увагу виробник приділив техніці машини, встановивши під капотом більш продуктивний силовий агрегат. Так, у результаті модернізації під капотом перебуває турбований двигун V8 потужністю 1000 кінських сил. Разом з десятиступінчастою автоматичною коробкою передач та повним приводом.

Нагадаємо, базова модифікація оснащена 485 сильним двигуном. Також на ринку є комплектація, оснащена 707 сильним агрегатом, що поєднується з автоматом або повним приводом. Розігнатися до 100 кілометрів за годину можна за 3,2 секунди. Показник максимальної швидкості становить понад 300 кілометрів на годину.

Остання модифікація оснащена двигуном, який зветься Hellephant. Таке доопрацювання виробник зробив на прохання покупців, які захотіли зробити автомобіль ще потужнішим і витривалішим. Природно, випуск такого транспортного засобу буде лімітованим.

Складання машини виробник почне за індивідуальними замовленнями від покупців, які особисто обговорюють з конструкторами перед випуском кожного авто, роблячи його більш індивідуальним.


Не пропустіть