Названо кращий легковий автомобіль року в Україні

Організатори Всеукраїнської премії «Автомобіль року в Україні» оголосили переможця акції попри складну ситуацію в країні.

Як відомо, ця акція проводиться в Україні з 2001 року і обов’язково буде проводитися і надалі. Ще до війни вдалося провести онлайн-голосування громадського журі, та проведено фінальний тест-драйв претендентів і голосування Експертного журі, яке відбулося за тиждень до початку війни.

Отож, за результатами голосування крос-хетчбек Citroёn C4 здобув перемогу в абсолюті та титул «Кращого легкового автомобіля року в Україні 2022».

Як зазначається, французька новинка підкорила як громадське журю, так і завоювала симпатію і професійного журі, що дозволило впевнено вирватися вперед, обійшовши претендентів на даний титул.

На українському ринку Citroёn C4 пропонується з бензиновими двигунами потужністю від 100 до 155 кінських сил, а також дизельним агрегатом віддачею у 130 к.с.. В ролі трансмісій виступають 6-ступінчаста МКПП та 8-швидкісний «автомат». Ціни на авто починаються від 582 600 грн.

 


Не пропустіть