Hyundai Santa Cruz оснастять сонячними панелями та портативним акумулятором (Фото)

Завдяки партнерству між Worksport та технічним центром Hyundai America обидві компанії тестуватимуть на пікапах Santa Cruz «сонячну кришку» від Worksport та систему накопичення енергії COR.

Компанії не вдавалися до подробиць, але сонячна кришка багажника здатна генерувати до 650 Вт енергії – достатньо припаркувати автомобіль на сонці. Енергія подаватиметься в модифіковану версію системи накопичення енергії Worksport COR, яка по суті є портативним сонячним генератором стандартної потужністю 1500 Втч.

У Worksport розповіли, що Hyundai надала “3D-дані” для проекту, а зараз партнери вивчають переваги продуктів один одного, щоб “визначити життєздатність майбутнього партнерства”.

Що ще цікавіше, компанії домовилися про попередні терміни випуску «транспортного засобу, про який ще не було оголошено».

Це має викликати подив, і загадкова модель, мабуть, буде оснащена сонячною технологією Worksport та системою накопичення енергії COR. Планується, що він буде готовий до презентації в головному офісі Hyundai до жовтня 2022 року.


Не пропустіть