Компанія Volkswagen вибрала назву для електричного універсалу

Випуск моделі розпочнеться вже у 2023-му році.

Баварська автокомпанія зареєструвала в Європейському патентному бюро торгове позначення ID.7 Touring. Швидше за все, саме так іменуватиметься конвеєрна версія електроуніверсалу ID.Space Vizzion.

Крім того, німецькому бренду належать права на індекс ID.7 – його придбає одноплатформений седан, який відомий як Aero. Серійні версії електричного седана Volkswagen ID.Vizzion та універсала ID.Space Vizzion отримають індекси ID.7 та ID.7 Touring.

Згідно з опублікованими даними в Мережі, назва для п’ятидверки з’явилася в базі Європейського патентного бюро ще в середині цього місяця, а індекси від ID.1 до ID.9 у компанії зарезервували ще 2020 року.

За припущеннями автоекспертів, ID.7 та ID.7 Touring – це електромобілі, які зараз фігурують під кодовими найменуваннями Aero і Aero B. Вони прийдуть на зміну моделі Passat і стануть на конвеєр виробництва в Емден наступного року.

Також очікуються модифікації з одним та двома електродвигунами, які можуть проїжджати на одній зарядці до 700 км за циклом WLTP. Це набагато більше, ніж у іншого серійного ID-кара і навіть концепту Space Vizzion.


Не пропустіть