Польща стала першою країною, де можна обміняти українське посвідчення водія

Через повномасштабну війну в Україні мільйони людей опинилися у Європейському Союзі. Дехто з них поки не має можливості потрапити до України. Багато є водіями і зіткнулися з тим, що у них вичерпався термін дії посвідчення, затерлися дані в документі або змінились персональні дані. Відтепер такі водії можуть отримати послугу обміну посвідчення водія у Варшаві.

Про це йшлося на спільному брифінгу начальника Головного сервісного центру МВС Миколи Рудика та голови Державної міграційної служби України Наталії Науменко.

Завдяки злагодженій роботі Головного сервісного центру МВС з Державною міграційною службою України, зокрема з державним підприємством «Документ», досягли успішного результату у вирішенні питання обміну у Варшаві посвідчень водія, виданих в Україні.

«На 22 вересня можемо говорити про успішне підключення системи, яка дозволяє надавати повноцінно послугу обміну посвідчення водія. Уже маємо перших задоволених клієнтів, які скористались нагодою. Важливо, що готове посвідчення водія можна забирати у день звернення», — повідомив начальник Головного сервісного центру МВС.

Джерело hsc.gov.ua

Не пропустіть