В Україні випустили спецавтомобіль для комунальників (Фото)

Завод комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» виготовив і передав замовнику аварійну майстерню АТ АМ-0102 на шасі DAYUN CGC1100.

Про це повідомляє MMR із посиланням на пресслужбу виробника.

«Автомобіль забезпечує високий рівень функціональності, адже він оснащений сучасним обладнанням, що дозволяє комунальникам оперативно реагувати на пориви та аварійні ситуації в системах водопостачання», – йдеться у повідомленні.

Сучасний фургон має пасажирський та вантажний відсіки, які дозволяють забезпечити комфорт персоналу та безпечне перевезення обладнання. Вантажний відсік має сталевий верстак з ящиками для зберігання інструментів, а також нішу для перевезення кисневого та пропанового балонів з механізмом підйому-опускання. Для додаткової зручності, фургон оснащений ящиком для інструментів та довгих предметів, що забезпечує надійне зберігання.

Аварійна майстерня має два вентиляційних люки, комунікаційний пристрій з водієм та зручний доступ до пасажирського й вантажного відсіків завдяки висувним сходам. Пасажирський відсік оснащений рундуками, підголівниками та відкидною стільницею для максимального комфорту працівників. Також передбачено систему кондиціонування, яка забезпечує комфортні умови праці в будь-який час року.

Для побудови аварійної майстерні було використано шасі DAYUN CGC1100 з дизельним двигуном Weichai, а також компоненти від світових виробників Bosch, Wabco, ZF. Всі деталі та складові автомобіля виготовлені з найвищою увагою до якості та надійності, зазначають на підприємстві.