У мережі показали повнопривідний 254-сильний кросовер Chery Tiggo 8 Pro. Він може з’явитися в Україні (Фото)

Дилери в Китаї почали отримувати кросовер Chery Tiggo 8 Pro Champion Edition. Початок продажів заплановано на 8 серпня.

Про це повідомляє MMR із посиланням на Autohome.cn.

Назва Champion Edition у Китаї дають моделям з покращеним співвідношенням ціни та характеристик – натяк на те, що вони можуть стати «чемпіонами з продажу».

Зовні «чемпіонський» Chery Tiggo 8 Pro нічим не відрізняється від звичайного: ті ж фари та багатокутна решітка радіатора. Але тут вже «в базі» будуть датчики світла і дощу.

Габарити автомобіля становлять 4745 х 1860 х 1745 мм, колісна база – 2710 мм. Колісні диски – 19-дюймові.

У салоні встановлені панель екранів (діагоналлю кожного – 12,3 дюйма) та багато «металізованих» декоративних елементів. Серед опцій – крісло водія з електрорегулюваннями у 6 напрямках, двозонний клімат-контроль, акустична система з 8 динаміками, задні датчики паркування та бічні подушки безпеки. Кросовер може бути як 5-, так і 7-місним.

Автомобіль запропонують з двома моторами на вибір: 1,6-літровим потужністю 197 к.с. та 2,0-літровою потужністю 254 кінські сили. Обидва будуть працювати у зв’язці з 7-ступінчастим «роботом», а найпотужніша версія отримає повний привід.

Як відомо, Chery вже тривалий час продає нові авто в Україні, тож унікальний Chery Tiggo 8 Pro може добратися і до нашого ринку.


Не пропустіть