Бюджетні автомобілі, які варто почекати (Фото)

2017 рік принесе на автомобільний ринок безліч новинок. Особливий ажіотаж викликають презентації нових бюджетних автомобілів, які будуть по кишені більшості людей. Серед них особливу увагу заслуговують наступні моделі:

Maruti Suzuki Ignis

Хетчбек Maruti Suzuki Ignis був анонсований рівно 11 місяців тому, в 2016 році на Auto Expo. Офіційний вихід машини відбудеться вже 13 січня, інакше кажучи – всього через кілька днів. Подробиць про вартість новинки все ще немає, її ціна стане відома вже в момент випуску. Машина ідеально підійде для любителів подорожей, а також для тих, хто часто їздить за місто з сім’єю або друзями.

Maruti Suzuki Baleno RS

Ще одна перспективна модель від японсько-індійського виробника. Автомобіль вийде на ринок вже в першій половині 2017 року. Він буде працювати на турбованному бензиновому двигуні на 1 літр з трьома циліндрами. Двигун дасть 110 к.с і 170 Нм крутного моменту. На сьогоднішній день це один з найбільш потужних хетчбеків компанії.

Tata Nexon

Дітище найбільшої індійської автомобільної компанії, яке є свідченням спроби підкорити ринок позашляховиків. Машина буде працювати на 1.5-літровому дизельному двигуні з потужністю в 110 к.с. і обертовим моментом в 260 Нм. Вийде в продаж цей індійський SUV вже в січні.

Tata Hexa

Інший індійський автомобіль, який вийде в першій чверті 2017 року – Tata Hexa. Машина буде працювати на 2.2-літровий двигун місцевого виробництва. Як і всі інші моделі, машина буде відрізнятися порівняно низькою ціною і виготовляється переважно для внутрішнього споживання.

Honda City facelift

Машина, яка стала плодом співпраці японських і тайських інженерів. Вийти в продаж Honda City facelift обіцяє вже в першій половині 2017. Працює новинка на 1.5-літровому двигуні. Є як бензиновий, так і дизельний варіанти. Як і всі описані вище претенденти, дана модель буде відрізнятися високою доступністю і економічністю.

Hyundai Creta

Автомобіль, який з’явитися на ринку в першій чверті поточного року. Розроблявся головним чином для регіону Латинської Америки, проте продаватися буде і в інших країнах. Машина вийшла не найгіршою, при цьому вельми доступною. У порівнянні з попередніми моделями, новий зразок придбав деякі дизайнерські нововведення. Проте, під капотом у Hyundai Creta без особливих змін.

Toyota Vios

Ще один автомобіль «підвищеної доступності», Toyota Vios використовує 1.5-літровий бензиновий двигун. Є можливість придбати модель з 1.4-літровим дизельним двигуном. Прекрасний суперник для всіх супер доступних моделей описаних вище.

http://autonews.com.ua/


Не пропустіть