Поліція звернулася до водіїв з попередженням

Водіїв просять бути уважними та обережними за кермом, подбати про запас палива, зарядити мобільні телефони, взяти в дорогу гарячі напої в термосі і комплект теплого одягу, пише segodnya.ua.

У зв’язку зі значним похолоданням поліція просить водіїв і пішоходів бути уважними на дорогах України.
Правоохоронці зазначають, що через різке зниження температури 31 січня водіям слід дотримуватися простих правил, особливо при поїздках на далекі відстані.

“Вирушаючи в дорогу, перевірте технічний стан авто, подбайте про запас палива. Не забувайте про зарядний пристрій до мобільного телефону, гарячі напої в термосі, запишіть номери телефонів аварійних і дорожніх служб. Крім стандартних предметів, (аптечки, вогнегасника, знака аварійної зупинки, балонного ключа, буксирувального тросу, запасного колеса і домкрата), в сильні морози не будуть зайвими комплект теплого одягу, ліхтар на батарейках, дроти “прикурювання”, скребок для скла та щітка, свічки, сірники та невелика лопата”, – нагадують в поліції.
Нагадаємо, в останню ніч січні українцям обіцяють мороз до -28.

У Києві ж очікується мінлива хмарність, без опадів, на дорогах ожеледиця, вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі близько -15 градусів, удень -5 …- 7 градусів.


Не пропустіть