Китайський «клон» Lada Xray «шокував всіх» (Фото)

Китайські ЗМІ напередодні поділилися дебютними знімками інтер’єру і екстер’єру нового компакт-кросовера Landwind E36. Досвідчений автомобільний любитель без особливих зусиль може дізнатися, що дизайн передньої частини кузова у транспортного засобу скопійований з Lada Xray і Lada Vesta, пише avtoblog.ua.

У випадку з салоном автомобіля китайцям вдалося обійтися без плагіату. Автомобіль отримав оригінальне кермо трьохспицевого типу, а також планку і кнопки управління аудіосистемою. Не обійшлося і без штатного комплексу мультимедіа, вдосконаленого завдяки екрану на 7 дюймів. У списку оснащення нового Landwind також значиться система по стабілізації, а також 4 подушки безпеки разом з кондиціонером.

Як відомо, новинка у продажу з’явиться не раніше, ніж влітку 2017 року. В підкапотному просторі позашляховика буде встановлено турбований мотор, обсяг якого складе 1,5 літра. Також є варіація з двигуном на 1,6 літра. Обидві силові установки можуть працювати в парі з механічною коробкою передач на 6 швидкостей. Привід у них буде виключно передній, інших опцій не передбачено.


Не пропустіть