Nissan анонсував таємничу новинку

Компанія Nissan анонсувала таємничу новинку для китайського ринку. Публічний дебют нової моделі відбудеться в рамках Шанхайського автосалону, який почне свою роботу 19 квітня.

Про яку саме новику йдеться, в Nissan не повідомили. У компанії лише відзначили, що цей автомобіль допоможе «задовольнити запити китайських клієнтів».

Крім нової таємничої моделі, компанія Nissan в рамках мотор-шоу в Шанхаї планує також провести презентацію ще двох моделей: концепту Nissan Vmotion 2.0 і призначеного для місцевого ринку пікапа Nissan Navara.

Прототип Nissan Vmotion 2.0 дебютував на автосалоні в Детройті. Концепт-кар створений для демонстрації дизайну чотирьохдверних моделей Nissan недалекого майбутнього. Автомобіль може самостійно рухатися без допомоги водія по шосе і по міських перехрестях.

Пікап Nissan Navara для Китаю, імовірно, зовні ніяк не відрізнятиметься від європейської версії. Моторна гамма моделі, призначеної для китайського ринку, поки не розкрита. В Європі пікап пропонується з 2,3-літровим дизельним турбомотором в двох варіантах потужності: 160 і 190 кінських сил.


Не пропустіть