Українцям запропонували великий седан за $ 10 тис.

В Україні стартував продаж оновленої версії оновленого седана Lacetti, тільки автомобіль тепер збирають в Узбекистані, на новому заводі General Motors, а називається новинка – Ravon Gentra, пише autonews.ua.

Ціна за великий седан класу С-High в $ 10 тисяч – не перебільшення. Стартова вартість Ravon Gentra – від 266 800. І сьогодні – це, одне з найбільш бюджетних пропозицій в даному класі.

Зовні – це все той же Lacetti, крім нових шильдиків і емблем на кузові. В інтер’єрі змінилася панель приладів, з’явився бортовий комп’ютер і змінилася аудіосистема.

У салоні поліпшена ергономіка. Рульове колесо з версії Comfort отримало шкіряну обробку. Саме рульове колесо – багатофункціональне, з кнопками управління аудіосистемою і бортовим комп’ютером. З версії Elegant можна регулювати яскравість освітлення всередині авто. Незважаючи на розумну ціну, за бажанням покупця, в комплектації (Elegant) є і люк з електроприводом, і литі диски (Elegant).

Рульова колонка регулюється по висоті і вильоту. У сидінні водія є регульована поперекова підтримка. А багажник, як і раніше, хорошого об’єму в 405 л. Щоб помістилося більше, і навіть що-небудь великогабаритне, можна скласти (40/60) спинки задніх сидінь (буде 1225 л). Між іншим, кришка багажника стала ширшою, для більшої зручності завантаження. А місця для ніг задніх пасажирів салону обіцяють більше.

Мотор – той же, 1,5-літровий, бензиновий потужністю 107 к.с. Коробки передач на вибір: або 5-ст механіка або сучасна 6-ст АКПП. Ravon Gentra розганяється до сотні за 11,9 с і максимальних 180 км/год.

Виробник обіцяє, що по місту Gentra «їсть» до 8,5 л бензину на 100 км шляху. І це – 92-й бензин.

На вибір пропонується 4 комплектації: Comfort, Optimum, Optimum Plus і Elegant. На вибір також – 14 кольорів кузова. Цінова політика стартує від 266 800 грн – за Ravon Gentra з 5-ступінчастою механічною КПП і в комплектації Comfort.

У такому ж виконанні, але з 6-ступінчастим “автоматом” Gentra обійдеться в 288 800. І це – найкраща ціна на седан С-класу з «автоматом» на українському ринку.

Топові версії Ravon Gentra оцінюють в 273-335 тис. гривень, що теж цілком розумні гроші за такий автомобіль.


Не пропустіть