ТОП-5 найкращих сучасних двигунів

Для сучасного мотора дуже важлива паливна ефективність і показники викиду шкідливих речовин в атмосферу.
Експерти опублікували ТОП-5 кращих сучасних двигунів. Вони стверджують, що надійність мотора грає не менш важливу роль, ніж його динамічні характеристики, пише avtoblog.ua.

Журналісти охарактеризували повільний, але надійний двигун, як знежирений торт, який не шкідливий, але і не приносить бажаної радості. Також вони відзначили, що Для сучасного мотора дуже важлива паливна ефективність і показники викиду шкідливих речовин в атмосферу.

Експерти прийшли до висновку, що перше місце в ТОП-листі займе 1,6-літровий трициліндровий двигун від BMW, який встановлюється в моделі 1-й, 2-й і 3-й серії. Незважаючи на використання “важкого палива”, цей мотор відповідає всім сучасним еко-стандартам і при цьому є економічним і динамічним.

На другому і третьому місцях опинилися 3,9-літровий агрегат V8 і 6,3-літровий мотор V12 від виробника Ferrari. Ними оснащуються моделі Ferrari F12, LaFerrari і 488 GTB. Також в ТОП-5 кращих двигунів потрапили 1,5-літровий TSI від Volkswagen і 4-літровий твін-турбо мотор V8 від Mercedes-AMG.


Не пропустіть