Окупанти штрафують водіїв за українські автономери

Починаючи з 1 січня 2018 року, на території окупованого Криму вводяться нові правила. Кримчан, що не змінили на своїх автомобілях українські номери на російські, каратимуть штрафами. Про нововведення розповів в недавньому інтерв’ю начальник кримського управління ДАІ Анатолій Борисенко, – передає Новини і факти.

Чиновник уточнив, що мова в даному випадку йде про автомобілі, на яких їздять кримчани за дорученнями, а також в категорію ризику потрапляють автомашини, які купувалися в кредит або лізинг.

У власників таких автомобілів залишилося всього кілька днів до Нового року, щоб переоформити транспортний засіб. Борисенко зазначив, що у людей, які експлуатують проблемні автомобілі, залишилося зовсім мало часу на врегулювання даного питання. Крім цього, начальник кримського управління ДАІ повідомив, що інформації про можливе продовження терміну для врегулювання питань з реєстрацією проблемних автомобілів поки немає.

Слід нагадати, що ще 24 січня 2017 року особовим складом «Державтоінспекції» окупованого Севастополя спільно з поліцейськими проводився масштабний рейд «Номери» по виявленню і фіксації автомобілів, які не пройшли перереєстрацію за новими правилами дорожнього руху, що діють зараз на території окупованого Криму.


Не пропустіть