Skoda представить в Женеві нові версії моделей Octavia і Superb

Чеські машинобудівники представлять громадськості високопродуктивну Skoda Octavia RS 245 Challenge Plus в рамках автомобільної виставки в Женеві, яка відбудеться в березні поточного року. Крім того, на цьому заході представлять доопрацьовану Skoda Superb.

Основою для топової Skoda Octavia RS 245 Challenge Plus послужить раніше представлена ​​«заряджена» Skoda Octavia RS 245. У даний час виробник не розкриває подробиці новинки. Крім того, не ясно, як буде виглядати цей автомобіль. При цьому чеські розробники обіцяють, що машина зміниться як зовні, так і всередині. Очікується, що вона отримає цифрову приладову панель, з якої автомобілісти вже встигли познайомитися завдяки новій Skoda Karoq.

Також представники марки Skoda повідомили, що нова флагманська Skoda Superb тепер буде оснащуватися дволітровою установкою, продуктивність якої складе 268 кінських сил. Для агрегату передбачено семідіапазонний автоматична коробка передач з подвійним зчепленням. Раніше нова Skoda Superb продавалася з 277-сильним мотором і повним приводом.


Не пропустіть