Hyundai представить новий бюджетний хетчбек

Корейська марка Hyundai в честь 20-річної присутності на індійському авторинку випустить новий бюджетний хетчбек, презентація якого намічена на кінець жовтня. Швидше за все, автомобіль не з’явиться за межами Індії.

Минулого місяця Hyundai запустила кампанію, в рамках якої знімуть кілька роликів з найважливішими для бренду подіями і історіями власників корейських машин. Також індійські клієнти марки отримають знижки на техобслуговування.

Завершить акцію презентація нового компактного автомобіля з індексом AH2. Хетчбек може отримати ім’я Santro в честь моделі, складання якої була припинена чотири роки тому. Саме цей автомобіль компанія Hyundai першим почала випускати в Індії.

Імовірно відроджену модель сконструюють на модернізованій платформі від першої генерації Hyundai i10. Одним з двигунів, з яким буде доступна новинка, може стати 4-циліндровий 64-сильний агрегат Epsilon об’ємом 1,1 л, яким комплектувався старий Santro. Пару йому складе 5-ступінчаста механічна трансмісія або «робот».

Збірку моделі також повинні організувати в Індії. Нового бюджетного хетчбеку від Hyundai буде конкурувати з Suzuki Celerio і Tata Tiago.


Не пропустіть