Очікується навала дешевих китайських електрокарів

Китайська компанія BYD починає продавати в Іспанії електричні комерційні транспортні засоби – BYD T6, Q1M Yard Tractor і BYD T3. Скоро їх можна буде купити у всіх європейських країнах.

BYD T6 – це легка вантажівка. Q1M Yard Tractor – тягач, а BYD T3 – фургон. Всі вони мають електричну силову установку. Ці електричні транспортні засоби успішно продаються в Китаї, а також у багатьох інших країнах Азії.

До сих пір BYD був відомий на Старому Континенті більше як виробник електричних автобусів. На даний момент ця компанія вже випустила понад 50 000 автобусів з електричною силовою установкою. Перший з них з’явився в 2010 році. У 2019 року в Європу прибуде близько 3 000 електробусів цього китайського бренду. Зараз електробуси BYD вже їздять вулицями 300 міст у різних країнах світу.

«Європейський підрозділ електричних вантажівок компанії BYD з’явилося в 2018 році. Ми вже протестували в Європі два електромобіля. Іспанія стала свого роду випробувальним полігоном. Скоро наші електричні комерційні транспортні засоби з’являться на всьому європейському ринку», – сказав Хав’єр Контійох, віце-президент з продажу BYD Europe.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть