Porsche розсекретила новий логотип марки (Фото)

Компанія Porsche розсекретила новий логотип. Першою моделлю, на якій він буде красуватися, стане Taycan. У німецькій компанії вирішили, що раз Taycan уособлює передові технології Porsche, шлях і логотип буде інноваційний. Тому гарцюючого жеребця на ньому замінив QR-код.

Рішення виглядає цілком логічним на тлі публікації фотографій серійної версії електричного спорткара з останніх випробувань. Крім того, поки що жоден виробник не наважився на такий сміливий крок – помістити QR-код на шильдик власних автомобілів.

«Перша в світі емблема з вбудованим QR-кодом уособлює поворотний момент в історії Porsche, що випереджає перехід саме інноваційної компанії в світі на цифрові технології», – йдеться в повідомленні Porsche.

Додамо, що новий логотип, як багато хто здогадався, є першоквітневим жартом. Щоб використати QR-код, потрібно всього лише навести на нього камеру більш-менш сучасного смартфона або використовувати додаток для розпізнавання коду. За посиланням найцікавіших чекає послання від німецького бренду.


Не пропустіть