Skoda починає тестувати електромобілі в Чехії

Тестові випробування прототипів марки почнуться найближчим часом.

Електричні версії моделі Skoda Citigo E-Pilot були передані декільком компаніям, в тому числі корпоративним клієнтам і урядовим організаціям. В цілому в тестуванні візьмуть участь десять прототипів.

Таким чином, до початку серійного виробництва електрокара представники компанії планують отримати від учасників проекту відгуки та рекомендації, які будуть ґрунтуватися на досвіді щоденної експлуатації. На електрокарах розташовані спеціальні датчики, які будуть записувати всю необхідну інформацію.

Всі зібрані дані будуть передаватися в департамент технічного розвитку Skoda і аналізуватися. В результаті розробники можуть визначити, як працює батарея під час їзди і зарядки.

Відзначимо, що серійне виробництво повністю електричної версії моделі Skoda Citigo стартує в четвертому кварталі поточного року. Після компанія планує протягом чотирьох років інвестувати приблизно 2 млрд євро на розвиток електромобілів і цифрових технологій. До кінця 2022 року представлено понад 30 нових моделей, а з 2020 року дилерські та сервісні центри в Чехії обладнають зарядними станціями.


Не пропустіть