На відео показали електричний «Гелік» за 550 євро

Mercedes тільки готується до переходу на електромобілі, а його прихильники вже мріють про електричні позашляховики. Наприклад, про Mercedes G-class. Виявляється, «Гелендваген» може бути дуже цікавим з електричною силовою установкою.

На жаль, довжина такої машини, у якій, до речі, польські номерні знаки, становить всього 58 см, а ширина – 23 см. Правда, у неї є одна дуже велика перевага – ціна. Коштує такий електричний позашляховик всього 550 євро. За такі гроші в нашій країні можна купити справжнісінький автомобіль, причому він буде, як то кажуть, на ходу.

Впевнені, що кожен фанат Гелендваген, та й просто автолюбитель, захотів би отримати одну з таких машин. Особисто ми від неї не відмовилися б.

Нагадаємо, що в 2018 році компанія Mercedes почала серійне виробництво Mercedes G-class нового покоління. Знаменитий німецький позашляховик зберіг свій класичний «квадратний» дизайн кузова, але отримав при цьому деякі сучасні елементи кузова, а також оновлений салон і передові технології.

В результаті, новий «Гелік» вдало поєднує в собі ретро-дизайн і сучасні технології. Він також отримав модернізовані двигуни.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть