Стало відомо, як росіяни в обхід санкцій купують нові авто

Попри санкції росіяни активно везуть нові автомобілі з Китаю.

Як з’ясувалось, ті, кому поточного асортименту китайських машин з якоїсь причини недостатньо, можуть знайти автомобіль у Китаї і пригнати його на замовлення. Як правило, жителі рф роблять це через посередника.

Є компанії, які спеціалізуються на купівлі автомобілів з КНР та інших країн. Спеціалісти підбираютьта перевіряють авто на предмет поломок та дефектів, а потім беруть на себе увесь процес його викупу, «розмитнення» та доставки до рф.

У низці логістичних компаній у Піднебесній є російськомовні менеджери, які значно полегшують комунікацію та вирішення можливих проблем або питань, пов’язаних з покупкою автомобіля там. Крім того, посередники, через зв’язки та досвід, зазвичай мають доступ до більшої кількості сайтів та оголошень, ніж приватний покупець.

Коли куплена автівка вже приїде до росії, покупцеві залишиться пройти стандартні бюрократичні процедури – зареєструвати її. Після цього йому як новому і, ймовірно, першому власнику видадуть свідоцтво про реєстрацію та державні номерні знаки.


Не пропустіть