Toyota випустила дуже дешевий пікап Hilux Champ, який доведеться самостійно зібрати (Фото)

У Таїланді почалися продажі японського пікапа Toyota Hilux Camp 2024 року. Ціна цієї моделі становить всього 459 000 бат, що за поточним курсом еквівалентно 459 тис гривень. За словами головного інженера платформи Toyota IMV Джурачарта Йонгусука, такий низький цінник обумовлений тим, що автомобіль готовий приблизно на 70%. Інші 30% – це турбота покупця.

Концепт цієї моделі був представлений у грудні минулого року. Серійна версія автомобіля – це свого роду чистий аркуш для покупця. За своїм бажанням власник може перетворити машину на кемпер, фургон для перевезення їжі або торговельний автомат. Вантажівка має повністю готову кабіну. А ось ззаду у нього розташовується голе шасі.

Тут можна закріпити різноманітні модулі. Таїландський підрозділ японської компанії вже домовився з сотнею місцевих виробників аксесуарів, щоб дооснастити вантажівку. Автомобіль пропонується з довгою та короткою колісною базою. Покупці можуть вибрати модель із 2,4-літровим дизелем або 2,7-літровим бензиновим агрегатом. Вони поєднуються з АКПП або «механікою», а також повним приводом.


Не пропустіть