Hyundai готує революційний хетчбек: відома дата дебюту (Фото)

Компанія Hyundai анонсувала швидку прем’єру свого першого серійного електрокара Hyundai Ioniq 5. Електричний крос-хетчбек стане першим представником цілого сімейства.

Онлайн-презентація електричного Hyundai Ioniq 5 відбудеться 2 лютого 2021 року. Піднесений хетчбек побудований на новітній архітектурі Electric-Global Modular Platform, яка має на увазі базовий задній привід і тягові акумулятори нового покоління. Серійний Ioniq 5 отримає оригінальну піксельну оптику, широкий капот, який заходив на передні крила, і камери замість бічних дзеркал. Акумулятори за 5 хвилин можна буде зарядити на 100 кілометрів шляху. Крім того, в салоні з’являться розетки, до яких пасажири зможуть підключати різні прилади потужністю до 3,5 кВт – від музичних колонок до портативної духовки або бігової доріжки.

У найближчому майбутньому в лінійку Ioniq увійдуть три електрокара. Автомобілі замість гучних імен отримають порядкові номери. До хетчбеку з індексом «5» приєднаються великий седан Ioniq 6 і кросовер Ioniq 7.

У вільний продаж електрокари Ioniq не надійдуть. Їх надаватимуть за передплатою в довгострокову оренду в рамках програми Hyundai Mobility.


Не пропустіть