Audi анонсувала серію нових електричних концептів Sphere (Фото)

Audi готується до повністю електричного майбутнього. Ці демонстраційні автомобілі, що отримали назву Sky Sphere, Grand Sphere і Urban Sphere, не тільки відкриють вікно в майбутнє Audi для електромобілів, але й підкреслять автономне водіння. Демонстрацію силуетів трьох концептів, опублікував в LinkedIn Марк Ліхтей, людина, яка відповідає за дизайн в Four Rings.

Sky Sphere, мабуть, найпривабливіший з тріо, оскільки він був задуманий як купе з низькою посадкою, можливо, гранд-турер з подовженим капотом, зазвичай асоціюється з GT, оснащеними двигунами внутрішнього згоряння великого об’єму. Схоже, що у нього невелика кабіна, в якій достатньо місця тільки для водія і пасажира. За словами керівника продажів Audi Хенріка Вендерса, це «автомобіль для водія і автономний автомобіль одночасно».

Grand Sphere здається більше за розміром із задньою частиною в стилі фастбека. У цього теж подовжений капот, що говорить про те, що він був задуманий з просторим салоном придатним для тривалих подорожей.

Urban Sphere здається найбільш практичним з трьох, з високою лінією даху, що забезпечує простір для тих, хто сидить всередині. Він виглядає досить великим для п’яти чоловік, можливо, навіть з третім рядом.


Не пропустіть