Новий Ford Kuga: з’явилися перші зображення

Компанія Ford працює над оновленням кросовера Kuga. Прем’єра реформованого «паркетника» відбудеться восени 2022 року.

“Куга” користується в “Старому Світлі” відносно непоганим попитом. За 2021 рік (з січня до серпня) такі кросовери придбали понад 77 тисяч покупців, що на 75,4% вище, ніж було за перші 8 місяців 2020 року.

Незалежні дизайнери з порталу Motor.es, взявши за основу шпигунські фотографії, вирішили уявити, як виглядатиме новий Kuga.

Як бачимо на опублікованому рендері, зовнішній вигляд кросовера підведуть під актуальний фірмовий стиль марки.

Моделі дістанеться повністю світлодіодна головна оптика звуженої форми, яку поєднують з великою радіаторною решіткою у вигляді овалу. Малюнок решітки виконають у вигляді великих стільників, а в центрі розташують логотип бренду. Крім того, швидше за все у дизайні нової «Куги» зміниться також оформлення капота та переднього бампера.

Як виглядатиме корма автомобіля митці не показали. Втім, у цій частині кузова цілком очікується появи нової конфігурації ліхтарів та іншого бампера. Що стосується салону, то там на покупців чекають нові матеріали обробки, сучасна цифрова панель приладів, а також збільшений сенсорний дисплей мультимедійної системи.

За неофіційною інформацією, лінійку двигунів нового Kuga також не залишать без доопрацювань. Основний акцент у її модернізації буде зроблено на гібридах, які покращаться з погляду запасу ходу в електричному режимі.

У продаж у Європі новий Ford Kuga надійде ближче до початку 2023 року.


Не пропустіть