Audi показала наступника Audi TT (Фото)

Компанія Audi представила повністю електричне купе бренду з концепцією ActiveSphere. Подейкують, що концепт може стати прототипом наступника Audi TT Coupe з батарейним живленням.

Поки що німецький автовиробник не опублікував подробиць про ActiveSphere, за винятком того, що офіційно концепція розкриватиметься наступного року.

Електромобіль ActiveSphere – четверта модель у сімействі повністю електричних концептів, які Audi представляє з 2021 року. Інші моделі — skysphere, grandsphere та urbansphere — вперше були представлені разом під час Тижня автомобілів у Монтереї цього місяця.

«Концепція ActiveSphere запропонує максимальну варіативність для активного способу життя як на дорозі, так і на бездоріжжі», – йдеться у заяві компанії.

Нагадаємо, Audi TT — невелике 2-місне 2-дверне повнопривідне спортивне авто компанії Audi AG в кузовних варіантах купе і родстер. Перше покоління з’явилося в 1998 році. У 2014-му світ побачило третє покоління моделі. Остання генерація отримала двигуни потужністю від 180 до 420 кінських сил.


Не пропустіть