Під Tesla Cybertruck розробили крутий кемпер, дорожчий за сам пікап (Фото)

Компанія Living Vehicle презентувала новий причіп CyberTrailer, створений спеціально для власників Tesla Cybertruck та інших електропікапів. Цей трейлер, з футуристичним дизайном, гармонійно поєднується не лише з електрокарами, такими як Rivian R1T і Ford F-150 Lightning, але й з автомобілями з двигунами внутрішнього згоряння. Вартість CyberTrailer становить 175 000 доларів, що робить його дорожчим за сам Cybertruck.

CyberTrailer відзначається продуманою системою сонячних панелей, які забезпечують електроенергією кемпер на декілька тижнів або навіть місяців. Унікальна особливість трейлера – можливість перетворення вологи з повітря на питну воду за допомогою атмосферного генератора води Watergen. Ця система може виробляти кілька галонів свіжої чистої води щодня залежно від вологості та температури, що робить кемпер надзвичайно автономним.

Перші постачання CyberTrailer заплановані на 2025 рік. Потенційні покупці можуть зарезервувати місце в листі очікування, внісши депозит у розмірі 100 доларів.