Ford випустить новий електричний кросовер Capri на базі Volkswagen (Фото)

Компанія Ford планує відродити назву “Капрі” випуском нового “батарейного кросовера”, який має побачити світ найближчим часом. Що найцікавіше, в його основу ляже не власна платформа американського автовиробника, а популярна модульна архітектура, розроблена Volkswagen.

За інформацією «Autocar», замість спортивного легковика новий Capri буде невеликим «паркетником», побудованим на базі MED від VW Group. Автомобіль виявиться близьким родичем Volkswagen ID.4 і продаватиметься переважно на європейському ринку.

Очікується, що зовні новинка «Форд» зможе здивувати привабливими екстер’єрними рисами та похилою лінією даху, який повинен буде надати відродженому Capri елементи спортивності.

Крім того, ходять чутки, що в дизайні машини збираються реалізувати ряд посилань до оригінальної моделі, зокрема придумати для неї світлодіодні сигнатури, що імітують ранні капрі.

Щодо «техніки», то автомобіль має успадкувати агрегатну лінійку Explorer EV, отримавши вибір із трьох електричних силових агрегатів потужністю від 170 до 340 кінських сил, а також акумулятори ємністю від 52 кВт/год до 77 кВт/год із максимальним запасом ходу до 600 км.