Honda анонсувала незвичайний мікропікап

Всього через кілька тижнів компанія Honda в рамках Женевського автосалону представить свій новий мініатюрний пікап під назвою Tomo. Серійне виробництво автомобіля почнеться найближчим часом. Розробники повідомляють, що вони створили цю модель спеціально для студентів.

Відзначається, що новий повністю електрифікований автомобіль бренду повинен стати однією з найяскравіших і очікуваних новинок автосалону. Незважаючи на досить компактні габарити кузова, всередині буде розташовуватися значна цифрова панель. З боків будуть розміщені екрани, які будуть виконувати роль дзеркал заднього виду. А в центрі, традиційно, буде знаходитися панель для управління системою мультимедіа.

Що стосується технічних характеристик новинки, то з цього приводу поки ніяких даних немає. Тестові прототипи були неодноразово помічені на дорогах Європи. Однак інсайдерам так і не вдалося дізнатися, чим саме серійна модифікації відрізнятиметься від представленого раніше прототипу. Незважаючи на це, моделі все одно пророкують успіх, так як бренд вже домігся його в продажах свого пікапа Ridgeline.


Не пропустіть