Компанія Toyota оновила знаменитий Prius (Фото)

Автомобіль отримав безліч систем безпеки і широке оснащення, навіть в базовій комплектації.

Toyota представила оновлений Prius 2020 модельного року. Новинка в базовому виконанні може похвалитися інформаційно-розважальною системою з 7,0-дюймовим екраном і комплексом систем безпеки Toyota Safety Connect. Також додана підтримка Apple CarPlay і Amazon Alexa, на жаль, автомобіль не отримав сумісність з Android Auto.

Японський автовиробник пропонує новий Prius в комплектаціях: L Eco, LE, XLE і Limited з підтримкою переднього приводу, а повний привід з’явиться в виконаннях LE і XLE.

Система Toyota Safety Connect надасть функції виклику екстреної допомоги, пошуку вкраденого автомобіля, допомоги водію на дорозі і можливість оповіщення про зіткнення. Сервіс буде надано з безкоштовною підпискою на 3 роки.

Інформаційно-розважальна система працює спільно з 6 динаміками, 3 USB -порту, системою розпізнавання голосу, сервісом Siri Eyes Free і резервною камерою.

Модифікація L Eco стане однією з найбільш економічних в представленій лінійці. Автомобіль в даній комплектації буде мати 1,8-літровий чотирициліндровий двигун з двома мотор-генераторами і гібридну трансмісію.

Комплектація LE додасть систему моніторингу «сліпих зон», функцію контролю при виїзді з парковки і Smart Key. Більш оснащена версія XLE запропонує 17-дюймові колісні диски, крісла з оббивкою SofTex, які будуть обладнані електроприводом і підігрівом, а також бездротову зарядку для телефонів.

У максимальній комплектації Toyota Prius буде обладнаний просунутою інформаційно-розважальною системою з 11,6-дюймовим сенсорним дисплеєм, преміальної аудіосистемою JBL, системою автоматичного регулювання фар і багатьма іншими опціями.

Нагадаємо Toyota Prius третього покоління використовують в Національні поліції України. Вони отримали автомобілі у 2014 році за квоти Кіотського протоколу.


Не пропустіть